Kostym midnattsblå traveller

(3 kundrecensioner)

7490kr

Köp

För att handla i vår e-handel ber vi dig besöka ett språk som motsvarar din geografiska position

Måttsydd kostym i mörkblå traveller-kvalité utvald för sin lätta och följsamma känsla. Vår traveller är en s.k. ‘high twist’ ull som bland annat karaktäriseras för sin slitstyrka, skrynkeltålighet och krispighet. Som namnet föreslår är det den perfekta kostymen för en livsstil i rörelse. Kombineras fint med vår midnattsblå piquetskjorta för en härlig ton i ton smart-casual look. Kostymen funkar dessutom utmärkt på både kontoret och till bröllopet. Tyget tillhör vår kollektion ‘The Essential Collection‘. The Essential Collection är en samling exklusiva tyger för basgarderoben, där vi valt ut kvaliteter som representerar exklusivitet, hållbarhet och långsiktighet. Mer om våra kollektioner läser du här.

Väveri: Loro Piana
Kollektion The Essential Collection
Tygkvalité Ull 270gr/m
Konstruktion Halv-kanvas
Leveranstid 5-6 veckor
Tygkod TVR007

Skötselråd: Häng ut och lufta dina plagg. Undvik kemtvätt då det kan skada ullens naturliga fetter och förkorta livslängden för plagget. Kemtvättas enbart vid synliga fläckar. Använd en steamer för att släta ut och fräscha upp ditt plagg.

Så tar du hand om ditt plagg:

 • Använd en lämplig galge för att behålla fin form på ditt plagg.
 • Lått plagget vila minst 24 timmar mellan användning.
 • Använd en klädborste för att ta bort smuts, damm och hår från dina plagg.
 • Variera vilka plagg du bär för att öka livslängden.

För fler generella tips kring hur du tar hand om dina kläder, läs gärna vår artikel om Klädvård.

3 recensioner av Kostym midnattsblå traveller

 1. Mattias (verifierad ägare)

  Härligt, luftigt travellers-tyg som passar utmärkt under årets varmare årstider (men som — motsatsvis — fungerar sämre under vintern och hösten). Ullen har en krispig yta och skrynklar inte särskilt lätt. Kostymen funkar bra både på kontoret och i mer lediga sammanhang.

 2. johawiks (verifierad ägare)

  Kostymen passar bra på arbetsresor eftersom tyger skrynklar inte. färgen och kvalitén på tyget gör att kostymen kan användas både mer formellt som hel kostym men funkar även som udda kavaj/byxor.

 3. Andreas Onny Fjällid (verifierad ägare)

  Helnöjd med kostymen. Tyget är väldigt luftigt och skönt. Byxorna går bra att använda som udda byxa till skjorta, t-shirt eller tröja.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

365 plagg

Plagget fungerar utmärkt att bära året runt, både stilistiskt och avseende vävtyp.

Basplagg

Plagget har mycket breda och mångsidiga egenskaper vilket gör det perfekt som en del av basgarderoben.

Businessplagg

Ett plagg/outfit med lite mer formell form och stil, vilket gör att det passar utmärkt både till jobbet i vardagen och vid affärsmöten.

Exclusive weave

Plagget har en mycket exklusiv vävtyp som produceras i mindre, limiterad upplaga.

Naturlig stretch

Vävtypen har egenskaper som skapar en mjuk och rörlig stretch-känsla i plagget.

Slitstark

Plagget består av en av våra mest slitstarka väver.

Travel

Exklusiv 'Traveller-väv'. En hårt knuten vävtyp som ger fin struktur och oslagbar slitstyrka samt skrynkel-tålighet. Väven är dessutom glesvävd vilket ger en lättare och mer luftig känsla. Ett perfekt val för en resande livsstil.
 • Dela den här produkten:
Sartorial Points som den här produkten genererar:
+ 375

Hantverk & kvalité

Våra kostymers uppbyggnad

Samtliga av våra kostymer tillverkas enligt hantverksmässiga skräddartraditioner med stor kunskap och öga för detaljer. Allt för att skapa ett så hållbart och långsiktigt plagg som möjligt till dig som bär Blugiallo. En central del för kvalitén i en kostym är dess uppbyggnad eller “konstruktion”. Läs gärna mer om våra konstruktioner här.

Måttagning & Leverans

Passformsgaranti

Som ny kund omfattas du alltid av vår unika passformsgaranti. Om ditt plagg mot förmodan behöver justeras så ser vi till att ordna ändringar på befintligt plagg, samt uppdaterar dina mått i våra system för framtida ordrar. Du kan läsa mer om vår passformsgaranti under leverans & villkor. Om det är första gången du beställer ett måttsytt plagg så rekommenderar vi också att du tar del av vår guide avseende förväntningar & leverans.

Service

Har du andra frågor?

Vårt team hjälper dig med alla typer av frågor och råd inför ditt köp. Kontakta oss gärna via event@blugiallo.com, chatt eller på 033-13 10 00 för rådgivning om mått, konsultation kring design och tyger, eller om du undrar över något annat inför ditt köp.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt, tips och erbjudanden från oss.