Blugiallo Essentials måttsydd skjorta vit two-fold royal oxford

(4 kundrecensioner)
Väveri: Thomas Mason

Måttsydd vit skjorta i tyg från världskända italienska skjortväveriet Thomas Mason. Royal oxford kvalité som ger både struktur i skjorttyget såväl som en mycket fin lyster. Royal oxford är ett perfekt tyg som kan kombineras både i mer eller mindre formella sammanhang. Two-fold (dubbeltvinnad) kvalitetsbomull vilket är standard för samtliga av våra skjortor. Knappar i pärlemor.

Tygkvalité 190g, Two fold bomull
Leveranstid 5-6 veckor
Tygkod WB037

365 plagg

Plagget fungerar utmärkt att bära året runt, både stilistiskt och avseende vävtyp.

Basplagg

Plagget har mycket breda och mångsidiga egenskaper vilket gör det perfekt som en del av basgarderoben.

Businessplagg

Ett plagg/outfit med lite mer formell form och stil, vilket gör att det passar utmärkt både till jobbet i vardagen och vid affärsmöten.

För att handla i vår e-handel ber vi dig besöka ett språk som motsvarar din geografiska position

 • Dela den här produkten:

4 recensioner av Blugiallo Essentials måttsydd skjorta vit two-fold royal oxford

 1. Rickard

  Jättenöjd med denna skjortan. Kvaliteten är fantastiskt fin och tyget gör att den passar i alla lägen. Smidigt att handla online och bra koncept!

 2. johnalven (verifierad ägare)

  Strukturen gör att skjortan sticker ute lite extra samtidigt som man offrar minimalt med användningsområde. Jag beställde min med dubbel manschett vilket jag inte borde ha gjort då skjortan i sig är ganska kraftig, detta gör att det blir lite mycket tyg runt handleden. I övrigt är jag väldigt nöjd och efter 1 års användande håller den fortfarande lystern uppe.

 3. Filip Svantesson (verifierad ägare)

  Jag är fantastiskt nöjd med denna skjorta. Jag köpte en med kragen “Hidden button down” som jag är väldigt förtjust i. Tack Alexander, för din rekommendation under konsultationen.

 4. William August Elmgren (verifierad ägare)

  Otroligt nöjd med denna hörnsten i min garderob. Älskar knäppningen på manschetten. Det enda jag ångrar, är att jag inte köpt fler när jag ändå beställde 😊

Visa recensioner på alla språk (5)

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *