Tillgängliga tjänster

Om du inte hittar en roll som passar dig men ändå tror att vi skulle ha nytta av din expertis, skicka oss ett mail på career@blugiallo.com och berätta varför du är den saknade pusselbiten hos Blugiallo.
20 December 2023 Borås

E-com praktikplats

På Blugiallo skakar vi om modeindustrin genom att bygga ett hållbart livsstilsvarumärke, byggt på kärnprincipen om on demand-produktion. Genom vår egenbyggda tekniska plattform och att kombinera hantverk med ny hållbar produktionsteknik erbjuder vi en unik, preferensbaserad shoppingupplevelse.

Blugiallo grundades 2015 med en vision om att förändra hur människor köper kläder. Blugiallo har nu utrustat tusentals och åter tusentals herrar med hållbara kläder av hög kvalitet. Samtidigt som vi har två showrooms, i Stockholm och Borås, ligger huvudfokus på tillväxt genom digital närvaro. Det är här du kommer in. Du är en person med nyfikenhet, ambition och positiv energi som vill vara en del av att utveckla och utveckla vår e-handelsverksamhet.

Vad vi erbjuder

Step icon

Syfte

Blugiallos uppdrag är att förändra hur människor köper kläder, med fokus på kvalitet, hållbarhet och personliga preferenser. Våra ambitioner är skyhöga. Om du delar vår passion, drivkraft och vision kan vi vara den perfekta platsen för dig att utvecklas och växa tillsammans.

Step icon

Utveckling

Vi är en tajt grupp av lagspelare, även om vi tror att alla måste få glänsa i sin egen expertis. Vi tror på en långvarig relation där vi utvecklas som grupp såväl som i vårt eget yrke och individuella mål. Vi drivs av vår passion för skrädderi, service och kunder.

Step icon

Din nya familj

A team of passionate and sustainable likeminds who appreciates longevity and well being, both professionally and other aspects of life. Like a well curated wardrobe, we support you and each other 365 days a year. Ett team av passionerade och likasinnade som uppskattar hållbarhet, livslängd och välbefinnande, både professionellt och andra aspekter av livet. Som en väl utvald garderob stöttar vi dig och varandra 365 dagar om året.