Blugiallo - skräddarsydda kläder för alla tillfällen

Vuoi conquistare il mondo con noi?

Vi letar alltid efter målmedvetna och drivna själar som vill vara med oss på resan att skapa framtidens sätt att handla unikt och personligt skräddade kläder, med fokus på kvalitet och hållbarhet. Välkommen med din spontanansökan till alexander@blugiallo.com om det låter som något för dig. Just nu letar vi lite extra efter följande person..

 

Pluggar du? Vill du jobba extra där du får massor med ansvar och vill du inte arbeta inom fast fashion?

Är du dessutom bosatt i närheten av ’Sveriges Toscana’ – Borås (kommunens beskrivning, inte våra ord), men kan tänka dig en resa till Stockholm då och då? Då kan nog Blugiallo vara något för dig!

Under hösten lanserar vi på Blugiallo flera spännande nyheter för att ytterligare stärka vårt koncept och erbjuda den mest moderna, kvalitativa och hållbara köpupplevelse som vår bransch så desperat behöver. Om du gillar försäljning, marknadsföring, e-handel och kanske kläder – då kan vi erbjuda dig en plats där du får utveckla samtliga av dessa områden.

Vi älskar allt som är custom made och hantverksmässigt producerat. Vår vardag präglas av entreprenörskap, driv, framåtanda och en vilja att skapa något stort. Vår tjänst bygger på att anpassa vår produkt efter varje kunds unika behov och preferenser, och att erbjuda den på ett bekvämt och digitalt sätt. Dessutom älskar vi service och att leverera på ett prestigelöst sätt. På samma sätt vill vi gärna organisera oss, och vi tror att människor presterar bäst om de får ägna sig åt saker som de brinner för. Vi skräddarsyr därför (we’re funny, too) gärna din vardag så att du utvecklas inom de områden som är viktiga för dig.

Det där med fast fashion? Ja alltså, det känns väl inte så modernt och fräscht, eller?

Låter det intressant? Välkommen och höra av dig till alexander@blugiallo.se

Är du nyfiken på hur Blugiallo kom till? Läs gärna mer om oss på vår story