Blugiallo - skräddarsydda kläder för alla tillfällen

Vuoi conquistare il mondo con noi?

Vi letar alltid efter målmedvetna och drivna själar som vill vara med oss på resan att skapa framtidens sätt att handla unikt och personligt skräddade kläder, med fokus på kvalitet och hållbarhet. Välkommen med din spontanansökan till alexander@blugiallo.com om det låter som något för dig. Just nu letar vi lite extra efter följande person..

 

Vuoi conquistare lo studio con noi?

Vi har försökt men det går inte. ’Magnum’ (B. Stiller 2001) är en svår pose och det spelar ingen roll hur många spins vi kör.

Mot den bakgrunden söker vi därför en modell, eller ja, egentligen är det väl en personlighet vi letar efter. En personlighet som är bekväm framför en kamera. Karisma skadar inte, du kanske till och med gillar att le på bild. Men kanske viktigast av allt – du älskar skräddade kläder. Det andra brukar nämligen ge sig då, men vad vet vi – vi har ju mestadels plåtat oss själva.

 

Vem vi söker

Just nu behöver framför allt någon som vill vara med vid våra studioplåtningar. Din uppgift kommer att bestå i att kommunicera den diskreta lyx och komfort som ett Blugiallo-plagg skapar.

Det kan vara bra att veta att det är primärt i Borås som magin sker, men vi utesluter inte gästspel i Stockholm. Till din hjälp kommer du att ha våra fantastiska partners och fotografer, samt ett litet, tight team av kollegor på Blugiallo vars passion för skräddade kläder ska få ta uttryck via dig.

Vårt behov av din karisma och tid kommer att variera, så rollen kan närmast beskrivas som den Henrik Larsson hade i Champions League finalen 05/06 – du kliver in och levererar i korta perioder där vi (läs undertecknad) inte lyckas prestera. Fördelen är att du faktiskt också skulle kunna göra detta vid sidan av din vanliga syssla – vår egen Clark Kent alltså.

 

Vad vi erbjuder

Vår vardag präglas av entreprenörskap, driv, framåtanda och en vilja att skapa något stort. Blugiallo är ett bolag med skyhöga ambitioner och därför erbjuder vi till rätt person också möjlighet att vara med och påverka vår framtid, oavsett när eller hur du kommer in i vår organisation. Du kommer att jobba nära oss som grundat bolaget, där vår filosofi bäst beskrivs i liknelse med en lagidrott. Vi tror på att skapa en kultur där alla arbetar tillsammans och för varandra – men det hindrar dig inte från att bli stjärnan i laget. Långsiktighet är allt för oss, både avseende varumärket Blugiallo, men i synnerhet också vår syn på personal. Vi tror på att skapa en miljö där alla kan utvecklas och växa tillsammans med bolaget.

Låter det intressant? Välkommen och höra av dig till alexander@blugiallo.se

Är du nyfiken på hur Blugiallo kom till? Läs gärna mer om oss på vår story