Blugiallo - skräddarsydda kläder för alla tillfällen

Vuoi conquistare il mondo con noi?

Bra, men vi tänker oss att vi börjar med Stockholm. Vi behöver nämligen någon som vill driva vårt showroom framåt och se till att vi levererar Stockholms bästa skräddade serviceupplevelse. Vi tror att framtiden inom herrkläder är kvalitativ, personlig och individbaserad – att leverera måttsydda plagg i världsklass utifrån varje kunds unika behov och preferenser är det som driver oss.

Gillar du inte Stockholm, då kanske Borås eller ’Lilla Toscana’ (som ett kommunalråd med hybris uttryckte det) – passar bättre? Vi utlovar inga hängträdgårdar med olivträd men däremot kan vi erbjuda rätt person en roll kopplad till e-handel, marknadsföring och kundservice. Vi tror på att forma våra roller utifrån dig och dina kompetenser tillsammans med bolagets behov.

Vem vi söker
Du måste inte älska Italien men om du är fotbollsintresserad ser vi helst inte att du håller på Juventus. Gillar du inte fotboll alls och tycker att detta kändes ’grabbigt’ så är du kanske ännu mer välkommen att söka våra tjänster. Vi älskar idén om att få in andra synsätt i bolaget och tror genuint på att det utvecklar oss. Dessutom behövs det mer kvinnor i vår bransch (får man säga så? Det kanske antyder att kvinnor inte gillar fotboll eller att de inte kan vara ’grabbiga’).

Det du däremot måste älska, är att ge våra fantastiska kunder bra service, tydliga råd och handfasta tips hur de bygger en bra och hållbar garderob av Blugiallo-plagg. Vi tror också att du är en person som är opretentiös, ödmjuk, driven och söker långsiktighet i din nästa arbetslivsutmaning. Ett intresse för de hantverk som går in i att tillverka ett Blugiallo-plagg är ett plus – naturlig entusiasm smittar nämligen av sig på våra kunder.

Vad vi erbjuder
En vardag som kommer att präglas av entreprenörskap, driv, framåtanda och en vilja att skapa något stort. Blugiallo är ett bolag med skyhöga ambitioner och därför erbjuder vi till rätt person också möjlighet att vara med och påverka vår framtid. Du kommer att jobba nära oss som grundat bolaget, där vår filosofi bäst beskrivs i liknelse med en lagidrott. Vi tror på att skapa en kultur där alla arbetar tillsammans och för varandra – men det hindrar dig inte från att bli stjärnan i laget. Långsiktighet är viktigt för oss. Vi tror på att skapa en miljö där alla kan utvecklas och växa tillsammans med bolaget.

Låter det intressant? Välkommen och höra av dig till alexander@blugiallo.se

Är du nyfiken på hur Blugiallo kom till? Läs gärna mer om oss på vår story