Kvalité. Passform. Hållbarhet.

Exklusiva herrkläder och kostymer i Stockholm

Välkommen till Artillerigatan 6

I vårt showroom på Artillerigatan i Stockholm ligger allt vårt fokus på att hjälpa och guida dig som strävar efter en förfinad och välskräddad garderob.

Vi erbjuder ett brett sortiment av exklusiva herrkläder som ständigt utökas.Vår målbild är att du ska kunna njuta lika mycket av ett par måttsydda jeans och en overshirt till vardags som av din måttsydda kostym till jobbet eller bröllopet. Sist in i vårt sortiment är ett brett utbud av måttsydda stickade tröjor i finaste kashmir.

Välkommen att boka en exklusiv konsultation med någon av våra stilexperter i vårt showroom där vi tillsammans går igenom dina mått, väljer tyger, plagg och design utifrån dina personliga behov och preferenser.

*Alla våra konsultationer är gratis eftersom vi verkligen älskar det vi gör. 

Boka din tid nu

Personlig gåva

En gåva till honom?

Letar du efter den perfekta personliga presenten till din make, bästa vän, bror eller till världens bästa kollega? Våra presentkort är alltid en väldigt uppskattad present. Vill du göra det lilla extra kan du direkt boka en tillhörande konsultation i vårt showroom. Vi går då igenom hela processen där vi tar mått, väljer plagg och går igenom tyger och designval.

Har du redan spanat in något av våra plagg och vill ge bort just det? Inga problem, hör i så fall av dig till oss på 033-131000 eller till event@blugiallo.com så hjälper vi dig självklart med det. Inga frågor är för stora eller små – du är alltid välkommen att höra av dig.

Från våra kunder

Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt hos oss på Blugiallo. Vi vill inte skryta men våra kunder är otroligt nöjda och vi hoppas att du vill bli en av dem.

O.C

10 september, 2022

Precis gjort min första kostym på Blugiallo och måste säga att jag är riktigt imponerad. Jag har burit många MTM-kostymer tidigare och Blugiallo håller en väldigt hög standard! Från måttning till slutresultat där personalen har varit väldigt hjälpsamma och bidragit väl med sin expertis. Ser fram emot att sy upp fler produkter!

D.H

29 juli, 2022

Blugiallo erbjuder en mycket hög nivå på kundservice. Därtill fås ett mycket fint hantverk och väl sittande kläder som är personligt gjorda efter ens egna mått och preferenser. Kan varmt rekommendera.

CJ.F

15 augusti, 2022

Helt suveränt bemötande och service. Optimalt med made-to-measure då det med lång och smal kropp kan vara svårt att hitta välsittande storlekar hos andra varumärken!

Varför skall du välja Blugiallo?

Som Blugiallo-kund handlar du dina kläder baserat på dina egna behov och preferenser. Kläderna produceras unikt för dig, både avseende mått och stil. Det innebär väl genomtänka köp som skapar längre hållbarhet och mer värde för pengarna. Framförallt, om du inte beställer plagget så producerar vi det inte. Med andra ord aldrig någon överproduktion.

Vi anpassar samtliga plagg efter dina mått vilket ger en överlägsen passform jämfört med standardstorlekar. Som exempel går vi igenom närmare 55st olika mått och mätpunkter på en kostym.

Våra måttsydda plagg produceras efter dina behov och preferenser, vilket även gäller design. Välj själv bland våra designval eller konsultera oss för att sätta den design som passar din stil och garderob på bästa sätt.

Vi arbetar med världens främsta väverier, där hantverket samt konstruktionen är av högsta kvalitet. Kvalitet genomsyrar allt vi gör så väl nämnda tygkvaliteter till val av knappar, foder och andra material.

Vi erbjuder personlig service, både via våra showroom och online. Vi är experter på det vi gör och brinner för att leverera plagg som utgår ifrån dig och dina behov. Dina mått och preferenser sparas digitalt och du kan alltid handla enkelt och bekvämt online via Blugiallo.com.