Herrekipering Stockholm

Blugiallo - skräddarsydda kläder för alla tillfällen

Herrekipering i Stockholm med kvalitativa kläder för att passa just dig.

Vi på Blugiallo bedriver klassisk herrekipering i Stockholm och Borås och vi har allt du behöver för att klä dig riktigt snyggt. Trots att vi bara finns i Stockholm och Borås fokuserar vi på att erbjuda kvalitativ herrekipering till alla då våra kläder går att köpa online, oavsett vart du bor i vårt avlånga land. Vi hjälper dig att hitta rätt kläder till rätt tillfälle. Hos oss hittar du enkelt klassiska kostymer, skjortor, byxor eller slipsar. Kanske behöver du en ny ytterrock men har svårt att hitta en som passar just dina preferenser? Hos oss kan du hitta rätt. Vi hjälper dig att hitta precis det du letar efter. Med hjälp av våra tjänster och kunniga personal syr vi upp alla kläder efter dina exakta mått, precis så som en herrekipering ska fungera, fast online. Vi har även så kallade Showrooms så vi kan erbjuda personlig herrekipering i Stockholm och i Borås. Detta är perfekt för dig som vill komma och ta dina mått och prova ut dina kläder på plats.

Historiskt sett erbjöd herrekiperingar allt från skor och accessoarer till färdigsydda kostymer. Till exempel gick moderiktiga män till en herrekipering i Stockholm för att hitta kvalitativa och snygga kläder. Den personliga servicen var viktigt förr och modekedjor existerade inte. Istället gick man till en herrekipering när man behövde nya kläder för att få sina mått tagna och sedan sina plagg uppsydda av proffs. I en herrekipering i Stockholm kunde man hitta kvalitativa och välsydda kläder samtidigt som man fick hjälp från kunniga expediter. Ofta kunde man få sina mått tagna och även sina kläder uppsydda på plats. Dessa herrekiperingar har gjort att Stockholms män blivit ett väldigt välklätt folk. Man uppskattar kvalitét och man är inte rädd för att hitta sin egen stil.

Herrekipering med gedigen kunskap

På Blugiallo tycker vi att alla har rätt till att få känna sig som en av karaktärerna i Mad Men. Alltså riktigt stiliga och välklädda! Vi tycker att alla har rätt till en herrekipering som med gedigen kunskap kan förse dem med hela garderobens nyckelplagg. Hos oss får du alla fördelar med en herrekipering, utan att behöva gå utanför dörren. Hos oss tar du dina mått själv med guidning från vår proffsiga e-handel och sedan syr vi upp dina kläder åt dig. När du sedan får hem dina plagg i brevlådan kan du vara säker på att de passar perfekt. Vi värnar om kvalitét och erbjuder därför måttsydda, exklusiva kläder till herr online. Vi är din herrekipering på nätet.

En herrekipering kallas mannens guide till välklätt mode. Genom vårt stora intresse för kläder kan vi hjälpa dig att hitta dina perfekta plagg. En snygg kostym eller den perfekta vita skjortan alla män borde ha i sin garderob, det hittar du enkelt hos oss. Vår herrekipering i Stockholm och Borås består av stilrena plagg noga utvalt från våra leverantörer. Utifrån vår breda kompetens inom herrkonfektion guidar vi dagligen herrar i alla dess former i hur olika material gör sig vid olika tillfällen. Vi har allt inom herrekipering, både till vardag och fest.

 

Boka en kostnadsfri tid för måttagning så skapar vi de perfekta herrkläderna för dig!Boka tid