Blugiallo - skräddarsydda kläder för alla tillfällen

Bokningsförfrågan

Vill du veta mer om vilken service vi kan erbjuda dig, dina vänner och kollegor? Fyll gärna i kontaktformuläret så hör en av våra experter av sig personligen till dig.

Företagstjänst

Som en del av vårt koncept och service för företag, kan vi erbjuda dig och dina kollegor exklusiv tillgång till vår expertis. Vi utformar alla event unikt för varje kund utifrån vad som passar er. Som exempel kan vi erbjuda er service direkt på plats på ert kontor under en eller flera dagar, alternativt så kan vi avsätta tid exklusivt för er i ett av våra showroom i Stockholm eller Borås.

 

 

Vilka är vi?

Blugiallo brinner för att erbjuda högkvalitativa, måttsydda herrkläder där det traditionella hantverket bakom våra produkter (bland annat kostym, skjorta, rock eller byxa) kombineras med en modern digital plattform med enkelhet och hög service i centrum.

Vi drivs av tron på att framtiden inom konfektion är individanpassad, digital och kompromisslös vad gäller passform och kvalitet. Genom att ifrågasätta klassiska affärsmodeller inom retail kan vi erbjuda högkvalitativa, måttsydda plagg i samma prissegment som mer etablerade varumärken erbjuder en massproducerad produkt.

Vill du veta mer om oss? Då hittar du info om vårt koncept här. Du kan även läsa om vår bakgrundshistoria eller varför inte kika in under ‘Vårt team’, där vi som brinner för att hjälpa våra kunder finns presenterade.