Blugiallo pop-up event

Våra popup-event är ett utmärkt tillfälle att upptäcka och uppleva Blugiallo personligen för första gången, eller som befintlig kund om du vill uppgradera din garderob. Tillsammans med våra stilrådgivare skapar vi dina unika mått och går igenom dina behov och preferenser samt väljer tyg och design för att skapa dina nästa Blugiallo-plagg.

Vi kan även anordna events för privata grupper eller företag. Om du har några idéer eller speciella önskemål, vänligen kontakta oss på event@blugiallo.com så ska vi göra vårt bästa för att ordna det du behöver.

Kommande events

Vad händer på våra Pop-up events?

Även om vi på Blugiallo, som så många andra, gör fler affärer digitalt än någonsin tidigare - älskar vi att träffa människor. Speciellt personer som behöver hjälp med sin garderob. På våra event får vi en chans att spendera extra tid med dem vi gillar bäst, er – våra kunder.

Step icon

Boka din tid

För att få möjlighet att träffa dig, och förhoppningsvis hjälpa dig med din framtida garderob, börjar du med att boka en tid på det eventet där du önskar att träffa oss. Eftersom vi har ett begränsat antal platser per event så rekommenderar vi att du bokar en tid som du vet passar dig lika bra som en Blugiallo-kostym skulle göra för att slippa av- och ombokningar.

Step icon

Vi lär känna varandra

Dina stilpreferenser är oftast alltid helt unika. Det är därför vi älskar att ta oss tid att lära känna dig. Ju mer vi vet om dig desto mer pricksäkra kan vi vara i våra rekommendationer vad gäller plagg och deras design. Så ibland ställer vi kanske en eller ett par frågor för mycket men det är alltid med syftet att kunna förse dig med precis rätt plagg för just dig. Om det är första gången du besöker oss på Blugiallo hjälper vi dig också att skapa ett konto på vår sida.

Step icon

Skapa personliga mått

Kanske har vi redan dina mått? I så fall hoppar vi över det här steget och använder tiden till att prata ännu mer om framtida komplement till din garderob istället. Om vi inte har dina mått kommer vi att gå igenom vår måttprocess och mäta ett antal väl utvalda punkter på din kropp. Varje mått tas sen i noggrann i beaktning när din unika måttprofil skapas upp.

Step icon

Dags att hitta den saknade pusselbiten i din garderob

Detta är förmodligen den roligaste delen av hela processen, förutom att träffa dig förstås. Det är dags att hitta de plagg som saknas i din garderob för att göra den komplett. Vi sätter din personliga prägel på alla plagg genom att gå igenom designval samt välja en tygkvalitet som inte bara ser ut och känns bra, utan också passar bra till de tillfällen som du har för avsikt att använda plagget. Vi kommer noggrant lyssna när du svarar på våra frågor om stil och preferenser och kommer självklart också med våra egna rekommendationer.