Blugiallo FW´19

17 oktober, 2019

FW´19 Soft Tailoring, vår höstkollektion, är ännu ett steg mot en modern och kontemporär garderob som karaktäriseras av en ledig, välskräddad stil med materialval av högsta kvalité och hantverk i världsklass. Våra outfits komponeras för att kunna bäras både till vardags eller på jobbet och kan med enkelhet både dressas upp och ner beroende på humör och tillfälle.

 

I höstens kollektion har vi valt att fokusera på klassiska höstfärger i beige, brun, taupe och som vanligt accentuerat av signaturplagg i off white/crème.
Flanell-tygerna har som alltid en viktig plats i höstgarderoben (både i kostym och uddabyxa) – tillsammans med vår smalspåriga Corduroy från ett av Italiens främsta bomullsväveri Pontoglio, är de säsongens kanske skönaste material.

 

Våra kavajer präglas även de av exklusiva, mjuka material där blandningen av ull och silke från väveriet Loro Piana erbjuder säsongens bästa okonstruerade kavajer. För de kyligare höst- och vinterdagarna blandar vi helst ull med baby alpaca och kashmir.

 

Vi älskar kombinationen av denim till en ledig skjorta med kavaj och erbjuder i höst ytterligare en byxa för basgarderoben. Vi introducerar dressade chinos, ett mjukare, mer avslappnat alternativ till våra bomullsbyxor och enligt oss den optimala byxan tillsammans med ett par dressade sneakers, tunnstickad tröja och en okonstruerad kavaj.

 

Sist men inte minst så uppdaterar vi tygerna för höst- och vinterrocken. Får vi välja så blir det en dubbelknäppt rock i taupe eller midnattsblå färg, med bra längd. Gärna i ett rejält ull-tyg från Loro Piana.

 

Benvenuto Autunno!

Bli först med att kommentera detta inlägg!

Lämna en kommentar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt, tips och erbjudanden från oss.