Uppdatera basgarderoben – del 1

15 februari, 2019

Många av våra kunder efterfrågar ett enklare sätt att fylla på garderoben med plagg som ger bred användning och som kan användas och matchas med andra plagg. Vi har därför skapat en helt ny sektion som vi kort och gott kallar ‘Basgarderoben‘ – ett koncept som vi hoppas kunna utveckla och personifiera i framtiden. Vi har dessutom fyllt på med en hel del nya produkter som tidigare inte varit tillgängliga online. Välkommen att upptäcka basgarderoben!

 

Den blå kavajen

Om vi bara får välja en kavaj blir det en mörkblå med mycket struktur. Förslagsvis hopsack, basket weave eller en traveller-väv, som alla tre har struktur som ger liv i tyget och kan dressas både mer formellt såväl som till avslappnade tillfällen. En trotjänare helt enkelt.

Marinblå ‘basket weave’

Midnattsblå ‘open weave’

 

Skjortgarderoben

En bra grundregel för din skjortgarderob – du kan aldrig ha för många vita och blå. Hur tråkigt det än må låta så är den vita och ljusblå skjortan i vårt tycke ofta både det snyggaste, och definitivt det mest enkel-matchade alternativet. Med olika vävtyp och design kan två skjortor i samma färg få helt olika användningsområden. Som vi brukar säga på Blugiallo – Att bära en vit eller blå skjorta med rätt krage och manschett för vävtypen är skillnaden på att få en ‘silent nod’ på Duke’s i London eller inte. Som av en händelse så har vi också fyllt på vår skjort-sektion med mängder av ‘whites and blues’.
Business casualoxford stretch

Blå oxford stretch

Vit oxford stretch

 

Soft Tailoringpopover piquet & denim chambray

Blå oxford ‘chambray’

Grå ‘popover’ piquet

 

 

Business 365royal oxford & twill stripe

Bomullsbyxan

280 gram exklusiv bomull med en aning stretch från Larusmiani, Milano. Det är resultatet för vår nya bomullskvalité som ger dig den perfekta bomullsbyxan både på jobbet och till vardags. Fungerar lika bra till oxfordskjortan som till piquetskjortan. Saknar du en bomullskavaj lägger du till överdelen på en gång eller vid ett senare tillfälle. Alla bomullstyger ingår numera i vårt 365 (never out of stock) program.

 

Mörkbrun bomullsbyxa

Beige bomullsbyxa

 

 

Hitta fler plagg ur basgarderoben HÄR

Bli först med att kommentera detta inlägg!

Lämna en kommentar

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt, tips och erbjudanden från oss.